Te huur: Wouwsestraat 16, 4611 PL Bergen op Zoom

Type object Winkelruimte
Bruto vloeroppervlakte 135 m²

Notitie

Algemeen

Karakteristiek monumentaal winkelpand met een mooi front van circa 6 meter, gelegen op absolute A1 locatie aan één van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Bergen op Zoom. Het object ligt midden in het voetgangersgebied. Achter de winkelruimte zijn verscheidene ruimtes te huur met een totaaloppervlakte van plm. 104 m2. Het naastgelegen pand (Wouwsestraat 14 met een vloeroppervlakte va... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05920
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 17 november 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1900
Dakbedekking Dakpannen
Bitumen
Type dak Samengesteld
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 135 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 135 m²
Locatie
Ligging In centrum
Nabij winkelcentrum
Nabij openbaar vervoer

Omschrijving

Karakteristiek monumentaal winkelpand met een mooi front van circa 6 meter, gelegen op absolute A1 locatie aan één van de belangrijkste winkelstraten in het centrum van Bergen op Zoom. Het object ligt midden in het voetgangersgebied. Achter de winkelruimte zijn verscheidene ruimtes te huur met een totaaloppervlakte van plm. 104 m2. Het naastgelegen pand (Wouwsestraat 14 met een vloeroppervlakte van plm. 180 m2) is ook in combinatie met dit pand en de achtergelegen ruimtes te huur.

Bijzonderheden

De winkel wordt casco opgeleverd. Eventuele aanpassingen dienen door en voor rekening van huurder te worden uitgevoerd. Plannen hiertoe dienen vooraf aan de eigenaar te worden goedgekeurd.

Plattegronden

Recent bekeken