Beschrijving

Heerlijke half-vrijstaande woning met garage met volop ruimte en diepe tuin. Wie wil dat nou niet?

Nadat je de auto op de oprit hebt geparkeerd, loop je naar de voordeur welke een stukje in de hal is getrokken waardoor je droog voor de deur staat; wel zo fijn als je de sleutel in het slot steekt. Eenmaal binnen kun je je jas ophangen in de handige nis. Via de gesloten deur stappen we de royale woonkamer in. De raampartijen aan de voorzijde geven een “erkergevoel” en hierdoor kan het daglicht goed de kamer binnenkomen. Door het flinke formaat van de kamer is er meer dan voldoende ruimte voor een flinke eettafel en zithoek waar u met vrienden en familie kunt zitten. De keuken is geplaatst in de ruime aanbouw. Hier is meer dan voldoende mogelijkheid voor het plaatsen van een droomkeuken die door middel van de openslaande tuindeuren in verbinding staat met de achtertuin. Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers met een prima formaat badkamer en een separaat toilet. Hoe handig is dat! De tweede verdieping heeft naast de ruime voorzolder (met veel opbergmogelijkheden) ook nog een ruime vierde slaapkamer met veel lichtinval door het zij- en dakraam.

De achtertuin is noordoostelijk gelegen en geeft dankzij zijn flinke diepte altijd een plekje om van de zon te genieten. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De voortuin is fraai aangelegd met sierbestrating en een plantenborder. Via de oprit rijdt u de garage binnen waar de auto kan worden geparkeerd. Zo hoef je in de wintermaanden de autoruit niet meer schoon te krabben. 

Tot slot is de locatie zeer fijn! Een supermarkt, voorzieningen en het openbaar vervoer zijn om de hoek net als het Oscar van Hemelpark. Benieuwd naar de woning? Bel 0164-237713 voor het plannen van een bezichtigingsafspraak!

Pluspunten:
+ Royale tuin
+ 4-slaapkamers!
+ Supermarkt en voorzieningen op loopafstand

Indeling

Entree/Hal: 
De entree heeft door zijn L-vormige indeling een garderobenis waar de jassen en schoenen netjes kunnen worden opgeborgen. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de meterkast.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, gestuukte wanden en een spuitwerk plafond.

Woonkamer:
Deze zeer royale woonkamer van circa 35m2 heeft door de flink aantal raampartijen volop lichtinval. Er is meer dan voldoende ruimte voor een royaal zit-en eetgedeelte. Via de woonkamer is er toegang tot de trapkast, de gesloten trapopgang en de keuken.
De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Keuken:
In de riante aanbouw treffen we de keuken aan. Aan de vaste ontbijttafel kun je rustig wakker worden terwijl je uitzicht hebt op de achtertuin. De lichtkoepels zorgen samen met de raampartijen en de openslaande tuindeuren voor het daglicht. De aanbouw/keuken geeft toegang tot de garage. De wasmachineaansluiting treffen we in de “nis” van de aanbouw.
De keuken is voorzien van:
+ 4-pits gaskookplaat
+ Afzuigkap
+ Koelkast
+ Oven
+ Vaatwasser
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, deels betegelde wanden met lambrisering en een Agnesplaten plafond.

Trapopgang:
Via de woonkamer is er toegang tot de trapopgang die tevens toegang geeft tot het toilet.

Toilet:
Het toilet is enigszins gedateerd en voorzien van een duoblok toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gespoten plafond.

Eerste verdieping

Overloop:
Ruime, langgerekte overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers, de badkamer en het tweede toilet.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een gespoten plafond.

Badkamer:
Mooie en ruime badkamer. Via de dakkapel is er een mooi uitzicht op de tuin en kan er op natuurlijke wijze worden geventileerd.
De badkamer is voorzien van:
+ Bad/douche combinatie
+ Badkamermeubel met enkele wasbak
De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gespoten plafond.

Toilet:
Heel praktisch, een separaat tweede toilet op de verdiepingsvloer! Het toilet is voorzien van een duoblok toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gespoten plafond.

Slaapkamer 1:
De aan de voorzijde gelegen slaapkamer van circa 11,5 m2 is zeer praktisch ingedeeld. Aan de korte zijde naast de deur kan de kledingkast worden geplaatst en is er meer dan voldoende ruimte voor een royaal bed.
De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een gespoten plafond.

Slaapkamer 2:
Fijn formaat slaapkamer van circa 11m2. Via de royale dakkapel is er uitzicht op de achtertuin en kan er lekker veel daglicht binnentreden. Door de praktische plaatsing van de deur kan er aan de korte zijde een kledingkast worden geplaatst. 
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een gespoten plafond.

Slaapkamer 3:
Aan de voorzijde van de woning treffen we deze kamer aan van circa 6m2. Deze leent zich uitstekend als hobby-/werkkamer of als kinderkamer.
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een gespoten plafond.

Tweede verdieping

Voorzolder:
In de nog af te werken voorzolder hangt de CV ketel en kan eventueel de wasmachine worden geplaatst. Er is voldoende mogelijkheid voor het drogen van de was en voor wat opbergmogelijkheden.

Slaapkamer 4:
Met circa 12m2 is dit een mooie vierde slaapkamer. Door het verwijderen van het verlaagde plafond komen de dakspanten weer in het zicht, waardoor er een sfeervolle kamer ontstaat. Via het zij- en dakraam komt er meer dan voldoende daglicht binnen.
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een gestuukt plafond.

Tuin

Voortuin:
Een fraai aangelegde voortuin met sierbestrating en een plantenborder. Op de oprit is er plaats voor één auto en is er toegang tot de garage. 

Achtertuin:
Een onderhoudsvriendelijke en royale achtertuin van circa 90m2 met achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating en een vol in bloei staande sierboom. Door de diepte van de tuin is er altijd een plekje in de zon te vinden.

Garage:
De garage van circa 6,8 x 2,7 geeft ruimte voor het parkeren van één auto en heeft dan nog voldoende bergruimte. De garage is voorzien van elektra. Hierdoor is het mogelijk een extra diepvries of koelkast te plaatsen.

Kenmerken