Beschrijving

Welkom bij één van de bekendste woningen aan de Zandstraat! Voorheen in gebruik als dé apotheek van Meilust en nu is deze statige semi-vrijstaande woning met dubbele garage geheel naar eigen inzicht in te delen. Realiseer jij hier je toekomstige droomwoning..?

Hoe leuk een erker met (frans) balkon aan de voorzijde van de woning. Samen met de glas-in-lood ramen zijn dit leuke details die je mag verwachten bij dit soort woningen. Op de begane grond is er een royale doorzonwoonkamer en flinke woonkeuken te realiseren. Door de brede opzet van de woning kunnen de keuken en de woonkamer beide op de tuin worden georiënteerd. Heerlijk een echt binnen en buiten gevoel! De in-/aanpandige garages zijn momenteel geheel betrokken bij de woning. Wellicht maak je van één van de garages een handige bijkeuken en wordt de andere in ere hersteld als garage. 

Op de verdiepingsvloer zijn de voorzieningen voor een badkamer al reeds aanwezig. In de huidige indeling zijn er drie/vier slaapkamers en een badkamer met separaat toilet aanwezig. Er is meer dan voldoende ruimte voor het creëren van 4 slaapkamers en een royale badkamer met misschien wel een ligbad en inloopdouche. We laten het geheel aan je eigen fantasie over. Door middel van een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Door het plaatsen van twee dakkapellen is het zelfs mogelijk om hier nog twee extra slaapkamers te realiseren. 

De tuin is fraai aangelegd en op het zuidoosten georiënteerd, heerlijk zonnig dus! Aan de voorzijde is er meer dan voldoende plaatst voor het parkeren van de auto’s. 

De woning verkeerd is zéér goede staat. Zo is er in 2017 een nieuwe CV-ketel geplaatst en zijn de kozijnen vorig jaar geschilderd. Supermarkten, scholen, voorzieningen zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Als natuur- en wandelliefhebber wordt het lastig kiezen of je een wandeling wilt gaan maken in het stadspark of in het Oscar van Hemelpark. De ligging is zo ideaal dat de binnenstad en uitvalswegen allemaal op nog geen 5 minuten te bereiken zijn.

Heb je zin om je kluskleding aan te trekken en hier je droomwoning te creëren?! Neem dan snel contact met ons en wij begeleiden je graag door de woning.

Pluspunten:
+ Mogelijkheid tot 6 slaapkamers!
+ Begane grond is flexibel in te delen!
+ Royale tuin!

Indeling

De indeling bestaat momenteel uit een grote kantoorruimte met de gezellige erker, de kantine/keuken die toegang geeft tot de achtertuin en een grote bergruimte (voorheen een dubbele garage)
Alle ruimtes zijn afgewerkt met een linoleum vloer, glasvezelbehangen wanden en een systeemplafond.

Eerste verdieping

De verdiepingsvloer is via een stalen wenteltrap te bereiken. Hier treffen we twee grote werkkamers aan, een extra spreekkamer, een laboratorium en badkamer met douche cabine, wastafel en separaat toilet. De overloop geeft toegang tot het frans balkon. Wil je helemaal genieten van de zon? Dan kan dat op het dakterras die via de één van de werkkamers te bereiken is. Via een vaste trap kom je uit op de tweede-/zolderverdieping. 
Alle ruimtes zijn afgewerkt met een linoleum vloer, glasvezelbehangen wanden en een systeemplafond.

Tweede verdieping

Via drie dakramen wordt de zolderruimte voorzien van daglicht. Tevens tref je hier de vrij recent geplaatste combiketel. De zolderruimte heeft een stahoogte van circa 2,35 meter.

Tuin

De achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating en veel groen. De zonnige tuin is zuidoostelijk georiënteerd en heeft een achterom. De stenenschuur van circa 2m2 biedt voldoende ruimte voor het tuingereedschap.
De voortuin is netjes en ook voorzien van sierbestrating. Op de oprit is ruim voldoende plaats voor 3 auto’s.

Bijzonderheden

Momenteel wordt deze woning/bedrijfsruimte gesplitst aangeboden. De laagbouw (winkelgedeelte van de voormalig apotheek) is eveneens te koop. 
De makelaars lichten je graag in over de mogelijkheden en de bijzonderheden. 
De splitsing moet nog plaatsvinden, waardoor de definitieve formaten van de woning(en) en de percelen nog vastgelegd dienen te worden.

Kenmerken