Verkoopmakelaar

verkoopbord

Bij de verkoop is natuurlijk een goede prijs van groot belang, maar ook een zorgvuldige en correcte afhandeling van alle andere zaken rondom de woningverkoop. Daar gaan wij voor, zodat u zorgeloos met andere dingen bezig kunt zijn. Kortom: het behalen van een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel; wij zijn u daarmee graag van dienst!

Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om in een duidelijk en direct verhaal te vertellen hoe wij uw grootste kapitaalbezit aan de man kunnen brengen. Middels een complete en fraaie documentatie, vermelding op alle belangrijke huizensites (Funda, etc.), presentatie via onze 5 ramen op kantoor plus 2e centrumlocatie, met interieuradviezen en via uitwisseling met alle collega’s in West Brabant brengen wij de verkoop van uw woning tot stand. 

Dit alles tegen een concurrerend tarief en als u wilt met alle kosten inbegrepen!  

Tevens bieden wij een basispakket aan voor uw woningverkoop voor slechts € 895,- (incl. BTW). U voert hier een deel van de werkzaamheden omtrent de woningverkoop zelf uit, uiteraard met de lokale marktkennis en ervaring van ons kantoor bij de hand. In een vrijblijvend gesprek lichten wij graag toe hoe dit in zijn werk gaat.

 

Maak een afspraak

 

Wij zijn actief in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide en omgeving.