Overige diensten

Juridische adviezen

Gezien onze expertise en juridische achtergrond kunnen wij u in veel gevallen ook juridisch ondersteunen, vaak als serviceonderdeel  dus zonder extra kostenberekening.

Bouwkundige expertise

Het is bij "verdachte" woningen vaak een goed advies eerst de woning en soms ook de bodem kwalitatief te laten onderzoeken alvorens tot handelen over te gaan.   
Wij helpen u hiermee graag op weg.

Energielabeling

Vanaf heden dienen alle gekochte/ verkochte woningen te zijn voorzien van een energielabel.  
Wij regelen dat voor u tegen minimale kosten.

Verkoopstyling

Soms is het aan te bevelen de te verkopen woning er net iets beter uit te laten zien om een spoedige verkoop en maximale koopsom te realiseren. Ook hierin zullen wij u ondersteunen en zonodig met professionele hulp.

Hypotheken

Nadat wij zelfstandig 30 jaar eveneens hebben bemiddeld in hypotheken, hebben wij gezien dat de steeds verdergaande specialistische markt een gecertificeerd en onafhankelijke hypotheekdeskundige behoeft. Deze hebben wij daarom verzocht de hypotheekadvisering van ons over te nemen. Wij brengen u graag vrijblijvend in contact met een degelijke hypotheekspecialist.

Nieuwbouw

Bent u projectontwikkelaar of aannemer dan melden wij hierbij onze ervaringen en expertise bij de realisatie en verkoop van nieuwbouwcomplexen. In het verleden hebben wij regelmatig mee mogen denken en praten bij de tot stand koming van een verkoopbare planontwikkeling in de hele regio West Brabant en Zeeland. Wij willen u hier graag verder over informeren.

Maak een afspraak