Plaats een zoekopdracht

Om je zoektocht makkelijker te maken kun je bij ons een zoekopdracht plaatsen. Hiermee geef je aan wat jouw woonwensen zijn, zoals de plek waar je wilt wonen, het aantal (slaap)kamers en het budget. Zoek je een vrijstaande woning of toch liever een appartement? Je meldt het allemaal eenvoudig bij je zoekopdracht.

Het grote voordeel van een zoekopdracht is dat je als één van de eersten op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwste woonaanbod. Makkelijk en overzichtelijk in je mailbox en uiteraard alleen aanbod dat past binnen jouw woonwensen. Wil je de wensen aanpassen, dan kan dat altijd door in te loggen in je eigen account.

Schrijf je vandaag nog GRATIS in! Dat maakt de zoektocht vele malen makkelijker.

Inschrijven


Wat is mijn budget

In de huidig snelle tijd is het nu nog meer van belang om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarvoor is het goed dat je bij een (hypotheek)adviseur langs gaat. Deze berekent wat je financieringsmogelijkheden zijn.

Heb je bijvoorbeeld al een woning, dan is het handig om te weten wat de verwachte opbrengst zou kunnen zijn. Nodig ons vrijblijvend uit voor een GRATIS waardebepaling van de woning, zodat je weet met welke portemonnee je de huizenjacht kunt starten.

Gratis waardebepaling aanvragen


Extra steuntje?

Wil je toch een extra steuntje in de rug bij de aankoop van een nieuwe woning? Dan helpen wij je graag als jouw aankoopmakelaar!

Meer over aankoopmakelaar