Huis verkopen Bergen op Zoom

Je huis verkopen in Bergen op Zoom? Dat doe je alleen met een makelaar die de huizenmarkt in Bergen op Zoom goed kent! Ieder straatje in de binnenstad of één van de groene wijken en aantrekkelijke buurten in Bergen op Zoom. Dat is een mooi begin.

De verkoop van je woning doe je samen met iemand die jou begrijpt en die ook de tijd neemt om je beter te leren kennen en jouw belangen vooropzet. Het is niet alleen een financiële, maar ook een emotionele gebeurtenis. Met de persoonlijke benadering en de ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé makelaar die je helpt bij de verkoop van de woning.

Een duidelijke route voor de verkoop van je huis in Bergen op Zoom

De verkoop van iedere woning begint met een persoonlijke kennismaking! Na een eerste gesprek bekijken we de woning en geven je een onderbouwde waardebepaling. De waarde wordt bepaald aan de hand van de ligging van de woning, de ruimte en indeling, de staat van onderhoud, leeftijd, duurzaamheid en ga zo maar door. Vervolgens bespreken we samen de verkoopstrategie.

We werken graag samen met jou als opdrachtgever om de beste koper te vinden voor jullie woning. Hoe we dat doen? Met vol enthousiasme halen we alles uit de kast om de woning goed in beeld te brengen op de diverse woningsites, zoals o.a. Funda en op Social Media

Wij hebben de routekaart al voor je uitgestippeld en staan klaar om voor jou aan de slag te gaan!

Maak kennis