Huis verkopen Bergen op Zoom

Wilt u uw huis verkopen in Bergen op Zoom? Bij Wiericx & Geerdink Makelaars bent u in veilige handen. Wij zijn bekend in de regio en kennen Bergen op Zoom als geen ander.

We maken heldere afspraken over de te verkopen woning, hebben geen kleine lettertjes en willen geen gerommel. Wij stellen alles in het werk om uw huis te verkopen in Bergen op Zoom

Soms ontgroeit u uw huis en is het tijd om verder te gaan. Uiteraard kunnen er veel meer redenen zijn. Als u uw huis wilt verkopen dan kunnen wij dat met meer dan 40 jaar ervaring in Bergen op Zoom optimaal voor u regelen.

Wij zorgen ervoor dat het verkooptraject van begin tot eind soepel verloopt.

Start het verkooptraject met Wiericx & Geerdink Makelaars door ons te laten bepalen wat de waarde van uw woning is.

Wij hebben kopers beschikbaar die uw woning snel willen aanvaarden. Wij besparen u niet alleen kosten, maar verzorgen ook het hele verkoopproces stressvrij.

Indien nodig helpen wij u graag met de presentatie van uw woning. Op die manier verdient u meer aan de verkoop. Heeft u behoefte aan een specialistische fotograaf of verkoopstyliste? Dan regelen wij dat voor u.

Wij zetten uw woning in bergen op zoom in de spotlights en dat leidt tot aanvragen voor bezichtiging. Wij plannen alles professioneel voor u. Zo behalen wij snel een bovengemiddeld en zorgeloos resultaat. En dat is toch uiteindelijk wat u wilt?

Wij zetten ons maximaal in tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers. Wij proberen er het beste resultaat uit te slepen

U wordt begeleid bij het gehele proces tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij regelen alles van A tot Z; u wordt compleet ontzorgd.

Een prettige en winstgevende verkoop van uw huis in Bergen op Zoom, dat is wat wij voor u verzorgen. Zet u de koffie alvast klaar? Wij komen graag bij u langs!

Plan hier uw afspraak