Huis verkopen Bergen op Zoom

 

Uw huis verkopen in Bergen op Zoom is niet alleen een financiële maar ook een emotionele aangelegenheid. U zoekt een makelaar die de stad en de huizenmarkt in Bergen op Zoom goed kent én er een persoonlijke benadering op nahoudt. Met bijna vier decennia aan ervaring is Wiericx & Geerdink graag de makelaar die u helpt bij de verkoop van uw woning.

Een duidelijk traject voor het verkopen van uw huis in Bergen op Zoom

De verkoop van iedere woning begint met een waardebepaling. Die is gebaseerd op de huizenmarkt in de omgeving en op vergelijkbare woningen die in de buurt te koop staan. Bij een waardebepaling komen we altijd langs om de staat van het huis op te nemen. Eventuele verbeteringen worden uiteraard meegenomen in de waardebepaling. Het doel is om tot een realistische prijs te komen waarvoor we uw huis binnen redelijke tijd kunnen verkopen.

Naar aanleiding van de waardebepaling maken we een verkoopvoorstel met daarin de zaken die we met u besproken hebben en de kosten wanneer u het verkooptraject door Wiericx & Geerdink Makelaars laat uitvoeren. U krijgt hier een duidelijk overzicht van, zonder kleine lettertjes of verborgen kosten. Gaat u akkoord, dan kan het verkooptraject van start en maken we afspraken over het strategisch verkoopplan en het online aanbieden van de woning.

Verschillende specialismen voor een soepele verkoop

 

Bij het verkopen van uw huis in Bergen op Zoom wordt altijd een ervaren en gecertificeerde makelaar ingezet. Daarnaast heeft Wiericx & Geerdink ook de juridische en bouwkundige kennis in huis om de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor de presentatie van de woning kunnen wij ook een professionele stylist en fotograaf inzetten. Neem contact op voor meer informatie. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u na volledige informatie de juiste beslissing neemt over de verkoop van uw huis in Bergen op Zoom.

Plan hier uw afspraak