Makelaar Halsteren

Wiericx en Geerdink Makelaars zijn gespecialiseerd in woningen in Halsteren. Wij hebben regelmatig woningen voor u beschikbaar in Halsteren.

Met meer dan 40 jaar ervaring en uitgebreide kennis van de regio zijn wij bewezen vastgoeddeskundigen. Wij zijn trots op onze uitstekende reputatie als makelaar in Halsteren. De sleutel tot ons succes is onze kennis, ervaren deskundigen en ons opgebouwd netwerk.

Wiericx en Geerdink Makelaars staat bekend als makkelijk om mee samen te werken, efficiënt en doelmatig. Wij hebben ervaring met een breed scala aan objecten, variërend van historische panden tot eengezinswoningen en appartementen. Ons team is veelzijdig, toegewijd en gaat voor u graag aan de slag als makelaar in Halsteren.

Hieronder vindt u een review van een van onze relaties:

"Wij kozen voor deze makelaar omdat ze een persoonlijke aanpak hebben. Wij wilden geen nummer zijn zoals bij veel grotere kantoren wel het geval is. Als ik bel weet iedereen gelijk wie ik ben en wat de status van de verkoop van mijn huis is."

Onze diensten:

Halsteren is een aantrekkelijk dorp binnen de gemeente Bergen op Zoom. Het dorp heeft erg mooie panden beschikbaar. Als makelaar helpen wij u graag bij de koop en verkoop.

Ga naar de pagina zoekopdracht om te bekijken wat we aanbieden, echter niet al onze panden in Halsteren staan op onze website. Kom langs op ons kantoor voor een praatje. Ons kantoor is dicht bij Halsteren alwaar we u graag ontvangen met een bakje koffie. Wij komen ook graag bij u thuis langs.

Ons team is bereid keihard voor u te werken.

Het is niet ons doel om de wereld te veranderen maar wel om úw woonwereld te helpen veranderen.

Plan hier uw afspraak