Makelaar Halsteren

 

Wiericx & Geerdink Makelaars is inmiddels tientallen jaren actief als makelaar voor particulieren en bedrijven die een woning of pand willen kopen of verkopen in Halsteren. In al die jaren hebben wij een uitstekende reputatie en grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt opgebouwd en deze zetten wij dan ook graag ten volle in om u te helpen met de aan- of verkoop van een pand.

Persoonlijk, efficiënt en doelgericht, dat is uw makelaar in Halsteren

Sinds de jaren ’80 is Wiericx & Geerdink Makelaars actief als makelaar in Halsteren en hebben wij een solide plan van aanpak ontwikkeld. Daarbij is niet alleen de prijs van het object belangrijk maar ook het ontlasten van de betrokken partijen bij het verkoopproces. Een persoonlijke aanpak en de inzet van verschillende professionals voor de marketing, verkoop en juridische zaken zijn hierbij van groot belang. Zo kunnen wij efficiënt en doelgericht werken, worden onze cliënten ontzorgd en blijft u altijd betrokken bij het traject.

Hieronder vindt u een review van een van onze relaties:

"Wij kozen voor deze makelaar omdat ze een persoonlijke aanpak hebben. Wij wilden geen nummer zijn zoals bij veel grote kantoren wel het geval is. Als ik bel weet iedereen gelijk wie ik ben en wat de status van de verkoop van mijn huis is."

Neem contact op dan komen we graag bij u thuis langs

 

Als u op zoek bent naar een taxatie of meer informatie over het verkopen van een pand kunt u hier online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen. Voor een nadere kennismaking komt een van onze makelaars graag bij u langs. In het gesprek krijgt u meer uitleg over de dienstverlening bij Wiericx & Geerdink Makelaars

Plan hier uw afspraak