Makelaar Hoogerheide

 

Als makelaar in Hoogerheide met meer dan 40 jaar ervaring helpt Wiericx & Geerdink Makelaars u graag bij de aan- of verkoop van een woning. Hoogerheide is een aantrekkelijke plaats voor mensen om zich te vestigen. Het is rustig maar toch op een steenworp afstand van Bergen op Zoom. In het zuiden grenst de gemeente aan de Kalmhoutse Heide, een prachtig natuurpark op de grens van Nederland en België. Het is nu een uitstekende tijd om uw woning in Hoogerheide te koop aan te bieden. Wiericx & Geerdink Makelaars helpt u daarbij graag om de beste prijs te krijgen en eventueel met uw zoektocht naar een nieuwe woning.

Verkopen in Hoogerheide met een makelaar die de omgeving kent

Hoogerheide is erg in trek omdat mensen de drukte van de stad willen ontvluchten maar wel in Bergen op Zoom werken. Omdat Hoogerheide op slechts een kwartier rijden van Bergen op Zoom ligt, is het een echte forensenplaats geworden. Om uw woning in Hoogerheide voor de beste prijs te verkopen heeft u dan ook een makelaar nodig met een uitgebreid netwerk en die de omgeving goed kent. Met onze ervaring en kennis vinden we samen een geschikte koper voor uw woning.

Kies voor gemak met de dienstverlening van Wiericx & Geerdink Makelaars

Bij het verkooptraject van een woning in Hoogerheide neemt de makelaar zaken als de onderhandelingen, het bestemmingsplan, het controleren van de bouwkundige staat en andere zaken van u over. Ook als u reeds een pand bezit in Hoogerheide dat u wilt verhuren helpt een makelaar van Wiericx & Geerdink u graag bij het vinden van een geschikte huurder. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een nadere kennismaking

Plan hier uw afspraak