Makelaar Hoogerheide

Wiericx en Geerdink Makelaars zijn gespecialiseerd in woningen in Hoogerheide. Wij hebben geregelmatig koop- en huurwoningen in Hoogerheide.

In 40 jaar hebben wij hier veel ervaring opgebouwd en kennen Hoogerheide als geen ander.

Wij zijn trots op ons uitstekend netwerk in Hoogerheide waardoor we onze goede reputatie steeds weer kunnen waarmaken.

Daarnaast staan wij erom bekend dat we doelmatig en efficiënt te werk gaan. Dat betekent dat we vaak snel voor u een woning vinden of verkopen.

Ons team heeft ervaring met alle soorten objecten: van eengezinswoningen tot villa’s, tot monumentale panden. Wij zoeken voor u een geschikte woning in Hoogerheide.

Hieronder vindt u een review van een van onze relaties:

"Wij kozen voor deze makelaar omdat ze een persoonlijke aanpak hebben. Wij wilden geen nummer zijn zoals bij veel grotere kantoren wel het geval is. Als ik bel weet iedereen gelijk wie ik ben en wat de status van de verkoop van mijn huis is."

Onze diensten:

Hoogerheide ligt in het Zuidwesten van Brabant in een bosrijke omgeving. Het is een dorp binnen de gemeente Woensdrecht. Het dorp bezit erg mooie panden en wij helpen u graag om uw droom te verwezenlijken.

Ga naar de pagina zoekopdracht om te bekijken wat we aanbieden, echter niet al onze panden in Halsteren staan op onze website. Kom langs op ons kantoor voor een praatje. Ons kantoor is dicht bij Halsteren alwaar we u graag ontvangen met een bakje koffie. Wij komen ook graag bij u thuis langs.

Ons team is bereid keihard voor u te werken.

Het is niet ons doel om de wereld te veranderen maar wel om úw woonwereld te helpen veranderen.

Plan hier uw afspraak